Резултати од барањето

 1. Xantya

  Песна на која најмногу се наежувате

  https://youtu.be/uzPT9dGgeTs
 2. Xantya

  Османски јазик

  Дали некој знае да го преведе ова
 3. Xantya

  Хит на денот

 4. Xantya

  Supernatural

 5. Xantya

  Supernatural

 6. Xantya

  Хит на денот

 7. Xantya

  Хит на денот

 8. Xantya

  Гледање во сонцето (sungazing)

  Само сакав да прашам денес гледав ама ми солзеа очите сеа дали е тоа дека не ми се навикнати очите или нешто друго
 9. Xantya

  Гледање во сонцето (sungazing)

  Да Да знам како треба прочитав и проверив кога изгрева и заоѓа сонцето само што денес беше облачно па ќе почнам кога ќе сепоправи времето.
 10. Xantya

  Гледање во сонцето (sungazing)

  Сакав денес да почнам ама ништо облачно е не се гледа сонцето само зраците.
 11. Xantya

  HIM

  Излезе новиот албум Tears on tape Многу сакам да дојдат овде.
 12. Xantya

  Criminal Minds

  Зашто мораше последнава епизода така да заврши
 13. Xantya

  Хит на денот

 14. Xantya

  Elisa

  Многу ја сакам серијава само да не ја синхронизираа добро ќе беше.Елиза и фабрицио се многу добар пар колку што знам биле заедно до пред некое време и во приватниот живот имаат и ќерка.
 15. Xantya

  Nightwish

  Флор Јансен е новата пејачка во Nightwish http://nightwish.com/en/news
 16. Xantya

  Хит на денот

 17. Xantya

  Хит на денот

 18. Xantya

  Скандинавија и Финска

  http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=6712910356&id=12&setIzdanie=22598
 19. Xantya

  Бисерите на Турбофолкот

  Ти и ја смо аларм у граду ти и ја смо хаос у пару ти и ја ти и ја.
На врв Bottom