Резултати од барањето

 1. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Апсолутно точно! Од една страна е англосаксонскиот комонвелт и нивните потрчковци, таканаречен "западен свет" а од друга страна е слободниот свет кој што не сака да биде нивен слуга.
 2. Schwarzenegger

  Смешни видеа

 3. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Сите викаат дека Сирски бил неспособна будала а на никој да му текне дека е можеби руски агент кој има задача да носи лоши одлуки. Можно е, зарем не?
 4. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Латвија = ДРЖАВИШТЕ! Браво! Морав два пати да гледам во календар да не е случајно први април. :D
 5. Schwarzenegger

  Војна во Украина (исклучиво воена перспектива)

  Секаде каде американците влегуваат има ќар, ама за нив.
 6. Schwarzenegger

  Војна во Украина (исклучиво воена перспектива)

  На англосаксонците најбитно во животот им е имиџот и фалењето, гз дават ама чалам не дават. Русите ако се паметни ќе ангажираат поспособни пропагандни тимови и ќе ги удрат таму каде што највеќе ги боли, во чаламот! Летоска стотици бредлија им уништија и тоа толку ги боли што одма иде демиџ...
 7. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Под итно во училиштата да се воведе предмет "Народни поговорки", тие се мудростите на секој народ. На пример западњаците да учеле народни поговорки ќе знаеле дека "Кој на друг јама копа, сам во неа паѓа"!
 8. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Вести од светот на телетабисите. Како мозокот не им се исуши од толку млатење празна слама?! И после они ќе го воделе светот, аха да!
 9. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Од доверливи извори директно од МИ6 имам информаци дека руските загуби се точно 102,5 %. Исто така истиот извор прецизно има утврдено дека Фантата е најдобра Кока-Кола.
 10. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Најолема грешка на украинците е што ги слушаат англичаните а не ги слушаат шкотланѓаните кои имаат златна крилатица која секој треба да ја знае - "Ако видиш двајца браќа да се караат, тука поминал англичанец"...
 11. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Зрно по зрно, погача! Откако престана официјалната продажба на многу кросовери, логично беше да се претпостави дека дел од јавноста ќе обрне внимание на Ulyanovsk Patriot. Особено, функционерите кои ја изгубија можноста да купат Dusters, Cretas и други „увозни“. Сепак, како што се пожалија...
 12. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Му наредија на човекот да иде со глава во ѕид и сега кога ја скрши главата, веднаш дај друго дете. :rolleyes:
 13. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Можеби не си знаел, но "првата" сила од толку што е моќна мораше комплетно да ја исцеди Европа од муниција и дебело да ги начне залихите на Јапонија, Јужна Кореја и Израел. И пак на крајот мака мачат со количини, така да реалноста е дека "првата" има проблем со противтежите.
 14. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Историски ден за постсоветска Русија, крштален лет на новиот ИЛ-96-400М патнички авион, произведен комплетно од домашни делови. Со среќа!
 15. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Еве нешто за бугаринот од неговио омразен Z-свет, да се орасположи малку и да не се секира:
 16. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Според некој локален инцидент го судиш цело општество?! Овакви и многу пострашни случаеви има секојдневно по целиот свет. Украинците и нивната патетична пропаганда можат да ја сфатам, тие се фаќаат и за сламка, ама ти??
 17. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Велат се создавала нова железна завеса, абе не железна, туку треба титаниумска обложена со тунгстен. Нека си седат дивите орди таму на нивниот остров:
 18. Schwarzenegger

  Русија - смена во надворешната политика?

  Не се ни 30-40, половина од тие имаат власт донесена преку цијашки шарени револуции, кои исполнуваат англосаксонски агенди спротивно вољата на сопствениот народ. Ние сме светол пример за тоа како функционира нивниот "посебен", читај робовласнички свет. Но за среќа се надцира светло на крајот на...
 19. Schwarzenegger

  Пресвртница за Украина

  Кај па сега овие палестинциве вака, зарем не знаат дека најболно е на актер да му го одземеш спотлајтот, кутриот Зеленски.
 20. Schwarzenegger

  Политички случувања во Израел

  Што вака изненадно Палестинциве, без видео спот, без најава, без помпа, чудни луѓе. :rolleyes:
На врв Bottom