Резултати од барањето

 1. Miss Right

  Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

  Кец. Од вториот очекувам воз, затоа се плашам да го гледам.
 2. Miss Right

  Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

  Кец. Од вториот очекувам воз, затоа се плашам да го гледам.
 3. Miss Right

  Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

  Го гледав Human santapede.
 4. Miss Right

  Работи кои ве асоцираат на секс

  69-тата страна од книгата или учебникот.
 5. Miss Right

  Rаgе cоmicѕ & memes

  туруруру >.> <.<
 6. Miss Right

  Rаgе cоmicѕ & memes

  Сега би требало во ред да е.
 7. Miss Right

  Rаgе cоmicѕ & memes

  :pos::pos:
 8. Miss Right

  Rаgе cоmicѕ & memes

  Mystery solved!
 9. Miss Right

  Работи од кои може да ви побеле косата во секунда

  Не косава, срцево ми застана. Страшно...
 10. Miss Right

  Како да задоволиш жена?

  Само го препишав то шо вие го пишите. Ваши се зборојте/ударите.
 11. Miss Right

  Како да задоволиш жена?

  Вие или сте стварно богати или немате задоволено жена во животот. Гревчиња.
 12. Miss Right

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  На темава ни женска ќе најдиш ни проблем ќе решиш.
 13. Miss Right

  Колку време најмногу имате издржано без спиење?

  Лесно е да не спиеш. Поинтересно е да изджиш да спиеш подолго од 12 сати. Мој личен рекорд во спиење (без помош од алкохол и слични супстанции) е 16 сати, со кратки паузи до вц.
 14. Miss Right

  Подводна фотографија

  Под вода е магично. I feel like a fish во моментов од сликиве.
 15. Miss Right

  На кој филм ви имаат поминато морници?

  На Black swan кога Натали ќе си ја откорни кожата од прстот.
 16. Miss Right

  За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

  Како и обично незнам како би го облекла, ама знам како НЕ би го облекла.
 17. Miss Right

  Кој е вашиот омилен моден бренд?

  Јас па мислев дека форумов е за дискутирање. Тоа сум го разбрала погрешно изгледа :/
 18. Miss Right

  Кој е вашиот омилен моден бренд?

  Нешо погоре пиша дека не се согласуваш со мајка ти дека можеш да изгледаш убаво и во евтина облека, и дека татко ти те поддржува дека што поскапа облека носиш тоа поубаво. wtf? o__0
 19. Miss Right

  Интересни комплименти за девојки од машки и обратно :)

  Жал ми падна за тебе. Сериозно. Или си стварно богат или немаш имано девојка во животот.
На врв Bottom