Резултати од барањето

 1. DejanB.

  Пракса

  Ај некој кој знае нека напишете некои компании кои нудат пракса во програмирање, особено веб, без разлика дали си студент по информатика. Фала.
 2. DejanB.

  Помош околу текст докукент.

  Како можам да го сменам тексто документов во друг фонт. На пример сега мислам дека е на кирилица ама буквите се испревртени и ништо не разбирам, и кога пробувам да сменам фонт пак остануваат исти. Некој помош ?
 3. DejanB.

  Регионална лига во просториите на ЕX YU

  Некои другари ми зборуваат дека се разговарало за отворање на регионална лига во ЕX YU.Мене не ми се верува зошто нема да се сложат тимовиве,а ако се отвори богами ке биде пак како во добрите стари времиња.
 4. DejanB.

  Ехп хак за дота кој знае нека пише линк

  кој знае го молам нека пише ехп хак за дота ве молам за поголемо присуство
На врв Bottom