Резултати од барањето

 1. Наќо Скопски

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Таа нема информација за во иднина како ке се одвива.Ги следи промените и води евиденција за моменталната состојба,така да вакви прашања се излишни да поставувате.Од каде би знаела таа што ке биде утре,задутре или после еден месец?
 2. Наќо Скопски

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Читајте ги на Пале списоците,многу уредно ги составува девојката,све си пишува таму. 1582909193 И кога биле членовите на интервју,кога им се сменило на финална,кога на положително па дури и кој со каков документ.Секоја чест за неа
 3. Наќо Скопски

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Цел Август 2018та интервју се на положително веќе цел месец,така да ништо чудно нема со членот
 4. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Зејтинот е поскапен за 10 динари :D Некни пуштија милка чоколади од 270гр за 39 динари со еден ден пред истек на рокот на употреба.Влагам у Рептил оние вработените страчки што гракаат и не те оставаат да пазариш,ќутат,штама за чоколади се искарале не зборат една со друга, која тргнала поише за...
 5. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Толку небитна вест,зашто да се заморуваш дали е вистинита
 6. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Чекајте малце другари...Абе од се ова околу вирусов како се фативте дали е точна информацијата дека умрела таа од Иран???
 7. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Ма јок,слушнала дека тука е побезбедно.И овие што се Шведска,Аустрија и Белгија ако се паметни одма би требало да се вратат тука
 8. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Значи покрај Белгија и Австрија,понапред сме и од Шведска.Ок,супер штом така
 9. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Едно нешто ке ви кажам,нема поголеми будали од нас
 10. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Во Скопје.
 11. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Има многу строги контроли на аеродром.Детално се прегледуваат сите патници и без температура мерење нема шанси да поминеш
 12. Наќо Скопски

  Wizz Air летови од/до Македонија

  Не сум сигурен дали е прашањето за тука,ми оштетија прилично скуп куфер уште на прва употреба,може ли да барам да ме обештетат? Пред месец дена го купив :(
 13. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Оној увозник за Мерк што е за Македонија денес си порача lexus џип на струја за некојси скромни 100.000€,не е бил така лош Корона вирусов :D 1582753084 Бај д веј шо бидна со 100.000 вакцини за свински грип шо ги купија за џабе на времето да не знае некој?
 14. Наќо Скопски

  Корона вирус (COVID-19)

  Пред 5 минути слета сопругата од Братислава,вика воена состојба на аеродромов наш,панцири,пушки,маски 1582752529 Јас и викам нема гајле,министерот ни кажа дека сме побезбедни од Белгија и Аустрија
 15. Наќо Скопски

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас членот ниту го навредив ниту ништо,не знам зашто зборите у множина,тој ми прати порака со навредлива содржина а јас со помош му возвратив
 16. Наќо Скопски

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На кого сум понудил помош на форумов?
 17. Наќо Скопски

  Гуми (пневматици)

  Кои конти ги возиш што се меки?
 18. Наќо Скопски

  Албанизација на Балканот

  Ама сте запнале сите да ги осудите албанците,заклале неколку деца,убиле полицајци,божем тоа толку е страшно и одма да ги оцрните.
 19. Наќо Скопски

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Каснат објавите за промена на статусите.Од првиот ден кога ке ти напише задолжителна па се до прв ден положително 6-7 месеци разлика се јавува. 1582546393 Советот одобрил у октомври,а кога проверуваш уште ти кажува финална па тек јануар ке ти се смени.За задолжителна е бетер разликата
На врв Bottom