Резултати од барањето

  1. TheGeneral

    Горан Пандев основа Академија

    Фудбалската ѕвезда Горан Пандев, основа Академија за млади фудбалери во Струмица. Школата за млади фудбалери со која ќе раководи неговиот тренер од “Беласица“ Илија Матеничаров, ќе го носи името Академија “Пандев“, а првата генерација 1997/98 се млади фудбалери со кои работи тренерот Ице Панов...
  2. TheGeneral

    Животот на фудбалерите

    Ме интересира како го сфаќате и гледате животот на еден професионален фудбалер? Дали мислите дека да се биде фудбалер е лесно? Какво всушност тие успеале и успеваат во животот? Клуб, семејство, милиони фанови, симпатизери, богатство... како се справуваат со сето тоа? Едноставно како се...
На врв Bottom