Резултати од барањето

  1. G

    Снимање на полициcки активности?

    Ме интересира дали е против законски да се снима полицијата додека извршува некоја работа, на пример (не) санкционирање на прекршител додека вози, непрописно паркирање, непропуштање на пешак, разговарање на мобилен телефон и сл.
На врв Bottom