Резултати од барањето

 1. MartinK_2

  Nikon D3300 комплет со два објектива, оригинална торба и Wirelles Mobile Adapter

  *D3300 Camera Body Black (Shutter Count 4907) EN-EL14a Rechargeable Li-ion Battery MH-24 Battery Charger UC-E17 USB Cable EG-CP14 Audio/Video Cable DK-25 Rubber Eyecup AN-DC3 Camera Strap BF-1B Body Cap *AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR II LC-52 Snap-on Front Lens Cap 52mm Rear lens...
 2. MartinK_2

  Vimeo на BRAVIA Smart TV

  Ајде Ве молам оние што имаат BRAVIA Смарт ТВ да видат дали им работи Vimeo во SEN (Sony Entertainment Network)...!?
 3. MartinK_2

  Adobe Flash наместо HTML5 во Opera...!?

  Како да се гледаат видеата на www.youtube.com во Opera со Adobe Flash Player наместо HTML5...!?
На врв Bottom