Резултати од барањето

  1. ****NEMESIS****

    Помош !

    Се работи за лекување во Германија за малолетно дете (пресадување на коскена срж). Пред малку ме известија за оваа ситуација па Ве замолувам за совет како најдобро би му се помогнало на ова дете. Да напоменам дека времето до заминување во Германија е 5-10 денови, барем така им кажале. Фондот ќе...
  2. ****NEMESIS****

    Web Map Services / Web Features Services

    Ми треба помош за овие работи. Ако некој знае повеќе, да ми даде некои корисни линкови или можеби и да посочи книги доколку ги има за овие теми. Имам побарано на нет, најдов некои корисни работи, но повеќе информации не се на одмет :D Значи целта е да дознаам што претставуваат во суштина, како...
На врв Bottom