Резултати од барањето

 1. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво дечки да се пофалам викендов после месец дена проверив и испадна дека ми е потпишан указот :):vozbud::vozbud::vozbud: Сега како е е со дати бидејќи ми е истечен страриот пасош треба да го сменам(да не треба нешто посебно). И Каде е побрзо во Софија или да барам да ми го испратат...
 2. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Од 20.02.2020 1589367557 Со документи преку сестра. Потврда не однесов бидејќи прочитав дека треба тука откако бев ставен на финална. Посредникот ми се јави после промената милсам или пред промената дека требало. Настана целава ситуација со вирусов и ќе видиме. Сенадевам дека се ќе помине како...
 3. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Благодарам Интервју бев на 11.10.2018
 4. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Тргна работава изгледа :) Денес променет статус
 5. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  1582197068 На интервју бев на 11.10.2018 бр на преписка 18113
 6. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво Конечно изгледа мрдна нешто изгелда :)) сега проверив и променет ми е статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Дали се чека 2-6месеци или е убрзано?
 7. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Мене ми е Образувана преписка N:18113/2018/11.10.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. И ми се нема сменето Како идат рандом :(:(:(. Не би требало да одат по ред....
 8. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  @palekrstic Благоидарам за инфо
 9. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Може некој контакт(од некое здружение ) и што треба да се извади потврда за од здруженијата?
 10. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Извинете а каде гледата кога кој број излегува. Бидејки не можам нигде да најдам?
 11. Iceman_mk

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Добар ден следниов статус 11.10.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. ми стои од кога бев на интервју а ми кажаа дека на други многу побрзо им се сменил статусот и земале документи што биле после мене . Може нешто да се интервенира или мора да се чека??
На врв Bottom