Резултати од барањето

 1. bogev4eboy

  Инвестирање во недвижнини во соседните земји

  Во овие чудни времиња ништо не е сигурно, затоа и јас не можам да се одлучам за нешто. МК не зашто е прескапо, а и има најава дека ќе паѓаат цените. Банско не баш со оглед на политичката ситуација. Грција не знам каков е тој данок што во секој случај е многу. Можеш да видеш Грузија многу...
 2. bogev4eboy

  Помош околу payoneer

  Ова не ти е пајноир, друго е, имаш кредити по банки :D
 3. bogev4eboy

  Плата пред и после дипломирање

  Разлика една 0, али добро и искуството е со 0 плус :D
 4. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ако имате нередовна преписка, после колку време од доставување на документите се враќа на финална/се разледуваат документите?
 5. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали има некој добиено пробано да побара документ од воениот архив во велико трново, и дали му има стигнато во МК?
 6. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  После 4 години, денеска прписката е нередовна :popce:
 7. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Аоо хаос, преписки од 23000/2019 па нагоре сите се нередовни :popce: :mad: Има ли некој што во скоро време од финална преминал на положително само со потврда од клубот? o_O
 8. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Братучед не, но дедо/прадедо што не поврзува сигурно се чува ... претпоставувам.
 9. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ами нели е внесен предокот во систем веќе и секој што ќе дојде за истиот предок веќе треба да е јасно. Некако нелогични се работите. Од интервју поминаа 37 месеци, да се начека човек :D
 10. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Моите документи се со потврда од друштво, али пред мене со истите документи братучед ми веќе има земено државјанство. Сега зашто ми се ближи денот кога ќе ја гледаат мојата апликацја, а и ќе фати нова година - ако ме стават на нередовна, дали би помогнала негова копија од пасош како дополнителен...
 11. bogev4eboy

  Царина за 3д принтер од Грција?

  Зависи по каков пат е стигната пратката, ем сме катастрофални и ништо не произведуваме - ем милион давачки имаме на увоз на роба за лични потреби. Исто порачував некои протеини од нет, пратката беше околу 50еур (а ослободување од давачки имаш до 45еур). Од прилика си платив околу 2000 давачки...
 12. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Треба да е можно, си бараш валута да ти отворат на трансакциска сметка и си бркаш работа сам/а.
 13. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Далеку се тие, централна Бугарија - нема шанси да возам или било како да одам. Тајм ис мани :D Го примиле, чекаш од прилка недела дена дури ти вратат ... или не им се работе или многу им пишуваат :D
 14. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Тоа можете самите да си пишете барање за да ви проверат, т.е. нема да ви проверат додека не си платите. Јас им пишав, ми дадоа рок до кога да платам и вкупно беше 23.20лв. ... и не го платив, и не добив ништо :D Причината беше што не можев да најдам каде да ми го пратат во Бугарија, а имаше...
 15. bogev4eboy

  Хигиената во угостителските објекти/пекари/месарници

  ЕДИТ: Ги тргнав имињата да не ги навредиме, па не ни дојдат утре сите во бела облека со капи и ракавици.:ROFLMAO: Ауу ми ја погоди темата :D Ќе издвојам неколку места: 1. Позната сендвичара на улица Македонија - внатре метат, чистат, бришат ... Едниот надвор си мирца додека другиот тука на...
 16. bogev4eboy

  Фимоза

  Иди на друг уролог и не го пикај у секоја дупка :D
 17. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нема крај ова, година ипол дремам на финална и уште некои 6000 души има пред мене (n) :confused:
 18. bogev4eboy

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  значи ќе земат плата овој месец без работа ц ц ц
На врв Bottom