Резултати од барањето

 1. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Пред скоро две недели патував до Софија, патот е прилично добар пред Делчево има одрон голем и патот го имаат проширено така да ќе пазиш од десна страна (и општо тој дел има повеќе помали одрони вози со претпазливост) друго е ок се.
 2. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не, нема да ти треба ништо само име и презиме кажи му и можно е дата на интервју да те прашат.
 3. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ако може исто да споделиш за посредникот во порака би ти бил благодарен! :)
 4. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Никој нема да ти се јави, совет е да се јавиш и да провериш (неколку страни назад имаше некој пишано број). И некаде околу 2-3 месеци за бројче од интервју.
 5. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Сега само што проверив сеуште немам.... не знам што се случува но се надевам во нареден ке бидам вклучен....
 6. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  не нема кај мене, само што проверив се надевам во наредните...
 7. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  3 месеци мислам
 8. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да може со закажвање еден ден пред да одиш и некаде 2 месеци ке чекаш
 9. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Документи извод од родени бугарски оргинал документ 1913 прабаба и потрврда од бугарско здружение од Битола
 10. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво дечки едно инфо и да ме ставите на список Процедура почната 2017 Мај Интервју 20 семптември 2018 (Конзулат Битола) Финална Почетокот Март 2020 Положително Почеток Мај 2020
 11. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво, Веќе некое време го пратам форумот за инфо и имам прашање (мислам еднаш беше одговорено но не можам да го најдам одговорот). За проверката на бројчето ако внесам во горните две пин и се ми вади статус но ако внесам и во долното што е за по конзулски пат ми вади статус ист... Инаку сум...
На врв Bottom