Резултати од барањето

 1. Трипл Што?

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Hey! Listen... Missy... Why don't you go knit me a sweater before I slap you in the face!
 2. Трипл Што?

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Недопирлив сум затоа што не знам да разговарам.
 3. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Тоа дека ни смета нечија сексуална ориентација се твои зборови. Исто ко да кажеш дека ми смета мене лично ако некој има рак или хронична астма.
 4. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Ако продолжиш да постираш слики слични на претходните две, мислам дека ќе ја напуштам темава. Тоа ли ви е некој одбранбен механизам за да ги избркате сите хетеросексуалци од темава?
 5. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Па смешно е, имав намера да биде смешно.
 6. Трипл Што?

  Денов звучи како...

 7. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Ако дете те силува дали пак си обвинет за педофилија? Кога има права за мажи и за жени, може да има права за хомосексуалци и хетеросексуалци. Детето ги вика своите родители или старатели така како што ќе го научат од мало.
 8. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Знам дека мажите имаат право на породилно, не ми текнуваше друг пример па го кажав тоа. Сакав да кажам дека не му следуваат секому исти права. Не мислев за на лист, биолошки гледано. На лист би требало да биде старател, не знам. По мене родител е оној што го создал детето.
 9. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Погоре го поправив одговорот ама касно. Исто како да бараш право на паркирање на места кои се само за инвалиди или да си маж, а да бараш трудничко. Ова со лезбејките, другата не му е родител. Родители му се таа што го родила и донаторот на сперма. Ама како е манипулација ако животното...
 10. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Ако е тоа така, зошто хомосексуалците прават паради? За да бидат прифатени од општеството. Еве и да не им е гајле. Дали има разлика помеѓу инцест, хомосексуалност и зоофилија? Зоофилот се пали на животни и не може против тоа исто како што хомосексуалците се палат на припадници од ист пол. Може...
 11. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Тоа што е забранет да го тргнеме на страна. Како луѓето гледаат на нив ми е зборот. За зоофилијата не мора да значи дека нема согласност од другата страна. Има многу примери каде што животно пробува да има секс со човек. Е сега, како треба да постапат овие личности? Дали треба да се воздржуваат...
 12. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  За првото бев саркастичен дека смешно ми беше тоа што го кажа, дека помагале планетата да не биде пренаселена. Исто ко да кажеш дека самоубијците помагаат за планетава да не биде пренаселена. Еве како рамнам хомосексуалност со инцесцт и зоофилија. Љубов е љубов, нели? Хомосексуалците своеволно...
 13. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  А инцест и зоофилија?
 14. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Истото важи и за инцестот? Не бев сериозен ама ај.
 15. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Ма смрт за педери.
 16. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Сеедно ми е.
 17. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Би било супер.
 18. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Зошто бе сите се фаќаат за педофилите и убијците, а инцестот го игнорираат. :place:
 19. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Во врска со посвојувањето, мислам дека најубаво би било детето да наполни 18 години па самото да одлучи дали сака да биде посвоено од геј пар.
 20. Трипл Што?

  Хомосексуалност (општо)

  Според тебе, и Хитлер има многу помогнато на човештвото во однос на пренаселеност? Убијците исто помагаат. Јас правев споредба. Зошто еден хомосексуалец може да има секс со маж, а таткото не може да има со својата ќерка, ако притоа двајцата сакаат? Зошто тие да не можат да стапат во брак, а...
На врв Bottom