Резултати од барањето

 1. SKADI

  UAE - Dubai

  Дечки, пред се можеби постои тема за Дубаи (работа,живот,храна,услови) но не сум налетал па се одлучив да отворам нова тема. Темата ја отворив за потребни информации што се потребни за Дубаи Дали храната/угостителството е подоборено во однос со години уназад? Дали тешко е да се најде...
 2. SKADI

  Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

  Кај да се најде bucket hat во Скопје?
 3. SKADI

  Work and travel USA

  Јас идам преку AmeriQuest, средина на април интервју во амбасада.
 4. SKADI

  Work and travel USA

  Здраво дечки , Аплицирав годинава за Work & Travel America, па да ве прашам и вас Запишав факултет 2013 на Економски УГД, е сеа имав неколку предмети положено али 2014 се префрлив од Економски на Бизнис логистика. Повторно сум 1ва година, индексот ми е се наново (нема квадрирано година) Дали...
 5. SKADI

  Шмекер, држиш уште часови по Руски?

  Шмекер, држиш уште часови по Руски?
 6. SKADI

  my life is based on a true story

  my life is based on a true story
На врв Bottom