Резултати од барањето

  1. K

    Купување преку интернет (генерална дискусија)

    Сакам да споделам многу лошо искуство со Tiverio од Струмица. Имав нарачано неколку артикли, за кои ми беше кажано дека ќе пристигнат за 3 работни денови. Почекав 7 дена, но артиклите не биле ни пратени бидејќи ги немало на залиха, иако платив за нив. Пари не враќаат, затоа направив промена на...
На врв Bottom