Резултати од барањето

  1. O

    Work and travel USA

    За да учествувате во програмата Work & Travel USA, мора да бидете: На возраст од 18 до 28 години. Редовен студент на универзитет кој активно продолжува со диплома или друг курс на студирање со полно работно време во акредитирана институција. Умешен говорен и писмен англиски јазик.
На врв Bottom