Резултати од барањето

 1. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За сликање на пасош и лична карта во Софија, кои документи се потребни и дали бараат сега пцр тест или само примени 2 дози вакцина.
 2. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Среќна Нова Година на сите Да прашам дали некој случајно утре планира да оди за Софија, да делиме пат. треба да одам да се сликам за пасош и лична карта
 3. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Околу превоз за Софија, треба да идам наредната недела, дали има автобуска линија или некој да оди па да делиме пат
 4. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас би требало, само незнам кога, до сега чекам 2 месеци за да стигне писмото во Општина Средец, ама никој не можам да добијам
 5. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Добро утро. Некој да ме упати што да правам, чекам веќе 2 месеци за да стигне писмото во Средец, од конзулат во Битола го имам подигнато указот, но секој ден вртам во Софија и никој не се јавува. Број телефонски дали може има некој директен, што ги има добиено да ми даде
 6. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На 09.02 преку полномошник директно во Софија е дадена молба во правосудие за да се испрати указот во Конзулат во Битола. До сега нема никаква промена. Дали можеби е најдобро да пратам и молба лично од мене преку DHL?
 7. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Колку време се чека после пратена молба во Софија, да стигне указот во козулат во Битола. Веќе 3 дена одкога е доставена молба во правосудие во Софија и нема никакви промени
 8. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указот ми излезе пред некој ден. Дали има нешто рок до кога треба да одбереш, да испратиш молба за да го пуштат во конзулат или да избереш слободен датум за земање од Софија.
 9. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  број на преписка 20030/2018
 10. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указ и кај мене, положително 10 јуни 2020 година, указ 270/2020. Дај боже сите да си дочекате, прекрасно е чувството
 11. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Може малку подетално, кој број на преписка си, кога интервју и во кој указ си вклучен. И јас сум од 10 јуни положително и сеуште немам промена
 12. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мене ми пиша Август :)
 13. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Овој указ беше пред некој ден, мислам дека беа опфатени со положително 23 мај Ајде денеска чекаме нов указ и конечно да го исчистат положително мај
 14. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кој број на указ ти пишува и кој број на преписка си?
 15. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Точно е има излезено указ 231 положително мај. Со среќа на сите што имаат добиено државјанство
 16. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Среда среќно на сите
 17. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  20xxx јуни положително
 18. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ажурирана листа да видиме до каде сме ќе може да прикачите и честитки до сите за добиените укази
 19. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Укази нешто ќе има или да се одморат малку, ептен се заморија последниов период
 20. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честитки на сите, според последниве укази би требало цел ноември да е исчистен. Ајде од понеделник јако и декември набрзина да го исчистат
На врв Bottom