Резултати од барањето

 1. S

  A1 Combo Box

  Зависи на кој пресметковен период си мене на 26-ти ми се ресетира интернет сообраќајот
 2. S

  A1 Combo Box

  Ако ти треба пристап за колку ти е јачината на сигналот на оваа адреса 192.168.0.1 лозинка admin потоа во статус ќе биде прикажана јачината во db
 3. S

  A1 Combo Box

  ZTE e уредот и како што гледам на 4г е треба зелено да свети ако е на 3г
 4. S

  A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми

  Мене од бум тв мултиплексот ми ги најде во сд не го фаќам мултиплексот на мрт
 5. S

  A1 Combo Box

  jas go koristam combo box paket so 100gb zadovolen sum retko se slucuva da ima problemi vo bitola go koristam eve speedtest na wifi da po nadminuvanje brzinata se namaluva na 2/1mbps
 6. S

  А1 Македонија (VIP)

  mene na vtorata strana dolu so sitni bukvi mi pisuva do koga mi e dogovorot
 7. S

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  За стари тарифи треба да активираш speedboost за да имаш 4г
 8. S

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  https://telekabel.com.mk/alcatel-mobilni-telefoni/ I Alcatel mobilni pocnale da prodavaat
 9. S

  А1 Македонија (VIP)

  Дали ви работи апликацијата мојот а1 ,мене не сака да ме најави
 10. S

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  Ако договорот ти е пред да одлучат да наплаќаат брзината се намалува сега се наплатува 0,1 ден мв
 11. S

  Lycamobile Македонија

  Пуштено е 4г
 12. S

  Lycamobile Македонија

  za nekolku meseci ke imalo taka mi odgovorija
 13. S

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  Za paketot od 1500 eve sto mi odgovorija
 14. S

  А1 Македонија (VIP)

  Чекаш од вип да ти одговорат на приговорот доколку те одбијат поднесуваш приговор до аек https://e-agencija.aek.mk/?qa_faqs=postapkata-za-podnesuvanje-prigovor-do-aek
 15. S

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  @zokiniko i jas se javuvam za makedonski kanali odnapred fala
 16. S

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  Дали уште неможат броеви од лајка да се добијат ?
На врв Bottom