Резултати од барањето

 1. perez9

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Некој успеа да си ги оправи здравните осигуровки?
 2. perez9

  Заби и сѐ во врска со забите

  Сега моментално неам ама знае да си излези и го пукам, го чуствувам кога ми клука, интересно секогаш ми се праи пред да добијам менструација и имам и синдром на полоцистични јајници и ми кажа заболекарот дека имам џепови на забите...можеби е поврзано нешто со хормони и крвоток Инаку панорамски...
 3. perez9

  Заби и сѐ во врска со забите

  3 pati me pratia da go snimam ne najdoa nisto
 4. perez9

  Заби и сѐ во врска со забите

  Забот ми е мртов исчистен пломбиран остранет нервот само одвреме на време ми се формира циста слична како на сликата... Го имам и неколку пати снимано на коренот нема ништо. Си ја пукам сама цистата и го мачкам местото со хидроген за рани. Некој да не го има истово? Ми е страв да не се...
 5. perez9

  Сакам да знам!

  Vo koi labotatorii osven vo Skopje bi mozel da se napravi pcr test, Bitola ili Prilep.
 6. perez9

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Некој да ми кажи информации за закажување за термин за пср тест.Треба да одам за работа во Австрија почетокот на ноември некаде прочитав требало да закажам 4 дена пред да го правам, и колку време му треба за да биди готов. Ми одговара најмногу во Прилеп, Битола и краен случај во Скопје. Сполај...
 7. perez9

  Зошто сте сами?

  Оти ги тепам
 8. perez9

  Секс...

  Педер
 9. perez9

  Иницијатива за системски антирасизам во македонскиот јазик (во регионот и пошироко)

  А знајте вие дека бојата на телото уствари телото не е такво само така ја одбива рефлектира светлината. Уствари црното не е боја туку недостаток на светлина.
 10. perez9

  Фото хумор и интересни фотки!

 11. perez9

  Заушки

  Јас отеков ама само на десната страна и ме боли увото ама немам температура.Бев на доктор ми рекоа нема друг начин да провериш освен ако не испиташ крв.
 12. perez9

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Конечно ми заличи на нешто собата. Ја средив, сега одам да се повојзам со точако. Добро е што имам волја да прам нешто денеска.
 13. perez9

  Прилеп и Мариово

  Че го напра изгор скапо... Салида и онака беше скапо
 14. perez9

  Прилеп и Мариово

  Се оди негде по базентиве за пливање летово? Салида, Маркови Кули?
 15. perez9

  СДСМ - Политичка партија

  дај му власт и види кој е одг кого поголем будала
 16. perez9

  Shitposting lol

 17. perez9

  Shitposting lol

  Mnogu sakam vakva tema
 18. perez9

  почнав почесто да се најавувам

  почнав почесто да се најавувам
На врв Bottom