Резултати од барањето

 1. збунетиот

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  ,,Мојата порака до меѓународната заедница е да не дозволите уште еднаш да бидете заложници на руските интереси удоволувајќи и` на Бугарија за повторно да се обиде да го асимилира Македонецот". :pos:
 2. збунетиот

  Соживотот во Македонија

  Кога станува збор за градење споменици на УЧК, постапките се брзи и едноставни, а кога се градат споменици на бранители од АРМ, постапките се комплицирани и долги, а спомениците немаат заштита од вандализам и обезбедување, но згора на тоа и минијатурни се наспрема спомениците од УЧК. Само...
 3. збунетиот

  Пресвртница за Украина

  According to a document from the Migration Service of Ukraine, as of May 16, 2023, 23.37 million people lived in Ukraine. Taking into account the summer offensive and the further flight of Ukrainian citizens abroad, this number will continue to decline. One can already confidently say that under...
 4. збунетиот

  Соживотот во Македонија

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid036tcqvDjVUk3fWBvwcwmRbp3nNFLSudM6exrbyj53Y42WFkXW2hk816F11bAZrXoAl&id=100064599855124 Во Чаир и останатите албански делови одамна не важат законите и секој може да си прави што сака, како на пример висококатница до пензионерскиот дом.
 5. збунетиот

  Блам држава

  :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :facepalm:
 6. збунетиот

  Соживотот во Македонија

  Се уште не е избрана локацијата каде ќе се гради музејот, додава тој. Вели дека има неколку места, од кои две се гробиштата на паднатите борци и објектот на поранешната општина. – Сè додека не е избрана локацијата што ми е приоритет, постојат различни форми. Тоа е едно од тие ветувања што ги...
 7. збунетиот

  Пресвртница за Украина

  The population of Ukraine has decreased from 41 million to 23 million people since 2021 “There are 23 million people left in the country, and only 3.5 million Ukrainians can continue hostilities. Able-bodied youth are leaving the country en masse,” former Ukrainian Prime Minister Mykola Azarov...
 8. збунетиот

  Пресвртница за Косово

  Не знаеме, но оваа теза држи вода, впрочем возилото се повлекува брзо по струјниот удар. Тука нешто мириса.
 9. збунетиот

  Пресвртница за Косово

  Na snimku se tacno vidi da je "policajac" stradao od struje koja je bila povezana na barikade, ovim snimkom se dokazuje da srbi nisu ubili "policajca" u razmeni vatre vec da je on slucajno stradao svojom greskom.
 10. збунетиот

  Пресвртница за Косово

  Нема такво нешто, на видеото јасно се гледа пукање од струен удар врз едно возило и се гледа човечка силуета секако. И наеднаш по пукањето на струјата, возилото се повлекува назад. Снимката е секако катастрофална, бидејќи се снимаат косовски полицајци, а кога се снимаат Срби, резолуцијата е...
 11. збунетиот

  Пресвртница за Косово

  Струја го потепала џандарот. @puno @Dardan-ia
 12. збунетиот

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Би било изненадувачки СДС да го одбие ова.
 13. збунетиот

  Војна во Украина (исклучиво воена перспектива)

  Ја постигнаа затоа што Ерменците немаа електронско попречување и слоевито ПВО да се спротистават на повеќето дронови и ракети истрелани од тие дронови. Да го имаа сево ова тешко дека ќе победеа Азерите.
 14. збунетиот

  Војна во Украина (исклучиво воена перспектива)

  Не, без електронско попречување и слоевито ПВО. Вакви напади и Русија прави и тоа повеќе од Украина, но Клинтон не ги објавува.
 15. збунетиот

  Пресвртница за Украина

  Русиве тврдат дека е Мугин-3, а не Бајрактар.
 16. збунетиот

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Закана за напуштање на Собранието бр. 32636373. :LOL:
 17. збунетиот

  Пресвртница за Косово

  :kuracc:
 18. збунетиот

  Пресвртница за Украина

  :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
На врв Bottom