Резултати од барањето

 1. Antonyoan

  Натпревар #19 - Тема: РЕФЛЕКСИЈА (пријавување)

  7504 by Antonyoan on Кајгана форум
 2. Antonyoan

  Капки

 3. Antonyoan

  Астрономија (истражувања, откритија, новости)!

  http://www.360cities.net/image/mars-panorama-curiosity-solar-day-437?utm_campaign=clickback&utm_medium=embedded_hotspot&utm_source=embed#321.90,5.90,70.0
 4. Antonyoan

  Прва фотка на месечината

  Sony Cyber-shot DSC-H200
 5. Antonyoan

  Флора и фауна (ваши дела)

  во блиската шумичка :D
 6. Antonyoan

  Зајдисонце

  сликано со Sony Cyber-shot DSC-H200
 7. Antonyoan

  Флора и фауна (ваши дела)

  сликано со Sony Cyber-shot DSC-H200 :)
 8. Antonyoan

  Фотографии од цвеќиња

 9. Antonyoan

  Капки

 10. Antonyoan

  Препорака пред купување

  http://www.sony.com.mk/product/dsc-h-series/dsc-h200 или http://pixplus.com.mk/index.aspx?tabindex=0&tabid=1&productid=1417&directoryid=+341&ctrl=productdetails. Кој е подобар според вас цените му се исти.. :)
 11. Antonyoan

  Портрети (ваши дела)

  Сликано е со Sony cyber-shot DSCH200. Јас сум нов во оваа.. па чекам критики и совети во што треба да се подобрам :)
 12. Antonyoan

  Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

  Купив Sony CyberShot DSCH200B и многу сум задоволен за сега не очекував толку добри фотки да извадам со него но сепак предобар за цената...:)
 13. Antonyoan

  Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

  Sony CyberShot DSCH200B,CEE3 , Nikon CooldPix L810 или FujiFilm Finepix S4200 ваше мислење кој е подобар сакам да купам еден од овие ама не можам да се одлучам за кој :))
 14. Antonyoan

  Пејсажи (исклучиво ваши дела)

  рибник Бабино :))
 15. Antonyoan

  Пејсажи (исклучиво ваши дела)

  С.Вирово
На врв Bottom