Резултати од барањето

 1. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Мое мислење оти горење е одличен сервис и имаат резервни делови а не си имал искуство со други за да ја видиш разликата и двете ти се добри и мислам оти енергија ги продаваше Haier и се ок
 2. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Епа како сеа Тошиба има 5 а мене по документација ми е 4.04 и тоа е најдобар коп за 18000 и сеа како јас кога ке ја пишам мојата модулација на климава не важи а вашите постови за потрошувачка се ок и не заборавај оти јас јавно ги повикав сите на чај.кафе,да дојдат и меримае и тие јавно рекоа да...
 3. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Ако имаш 600вати влез во компресорот по коп 4 ке добиеш 2400вати топлина и со добра изолација зарем нема да ја одржува температурата во 70м со 2400 вати топлина 1610707282 А вашата не е јасна кога напаѓате и ги ИЗВРТУВАТЕ работите и тоа ве има на сите форуми и сеа јавно ве поканив вас ботовите...
 4. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Јас ги повикав сите кој сака да дојде и да се увери и Стрелец рече ќе дојде да мери ни се јави ни дојде 1610706736 Да таа прво моду Оти киловати се киловати и во Америка и во Европа и да имавме таму друга вредност наместо киловати ке беше ок .
 5. R

  Најекономично греење (затоплување)

  ПОВТОРУВАЊЕТО Е МАЈКА НА ЗНАЕЊЕТО И СИТЕ НИЕ СО 8 ОДЕЛЕНИЕ МОРА ДА ПОВТОРУВАМЕ ПОТРОШУВАЧКА GREE AMBER 3,5KW е дадена подолу во линкот каде се пушта амберот во состојба на зголемување на температурата во просторијата во која е 23 степени и оди на потрошувачка од ФАНТАСТИЧНИ 2700 вати за во...
 6. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Лага дека фијутсу е послабо од грее Амбер ,лага за копот ,за се па сеа послабо ли е ли не лажеш снагата лажеш за -10 кога е до -15 лажеш за копота мислам оти лажеш и за тоа дека амберот на грее на 15 со 100% и тој пага на 4,5 киловати спинуваш за фреонот и ти ја објаснив разликата и незнам...
 7. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Па веќе пишував за тосот каде има различен коп а исти компресор се останато со Амверот инаку да видов ваков документ може и ке земев Амбер ама само критики видов од нив и ништо конкретно на секое мое прашање инаку ни на интернет не најдов вакви податоци за грее а јас сакам прецизни податоци за...
 8. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Не правам ништо со сила но сум против секоја лага
 9. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Еве го упатството за фујитсу целосно каде се гледа при колку влезна внатршна и надворешна температура колку е снагата на климата,за се па се прашувам зошто вакво нешто нема кај грее и како моше со еден цилиндар а да е помокна од амбер...
 10. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Да сите кратат трошоци а само грее нее абе оди легни другите играат пин понг а грее прави компресори
 11. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Каква лага зошто си го дал упатството на турски А не на анлески затоа што го немаше абе се ти е спин до спин и кој чита ке разбере и нека добро прочита
 12. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Ова го нудам и на сите други поединци кои толку го фалат грее доколку сметката ми е макар помала за еден денар тогаш тие ке ја платат а секако ќе ја наместите со мерач
 13. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Еве јавно на овие од Грее сторе им нудам да дојдат кога сакаат и на местото од fujitsu da постават Gree Amber и доколку наредниот месец сметката ми е помала од ЕВН ќе им ја платам и климата и монтажата и тоа јавно и ке им се извинам пред тв во спротивно тие мене да ми ја остават гратис и да се...
 14. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Второ секој нека влезе на мmoll.gree и нека ги види топлотните пумпи на gree сите се со two stage компресори и нека видат на која температура се со најголема ефикасност ке видат дека е на 35 степени а како се зголемува температурата се намалува ефикасноста копот и ќе сфати колку трошат овие како...
 15. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Што правиш спинови мојата Фијутсу работи како змеј и на -15 и што ако продавале шо корист имаме ние од било која продажба само сме неутрални а башка човекот има и грее хансол и сеа Инаку вие продавате највеќе со спинови и лаги -како што е гаранција од 10 години а е всушност 1 година а се...
 16. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Таа Амбер прашање е дали и е А+ Абе ајде колку наивно и сеа ние нафта пиеме како прво Амверот е two stage и повеќе троши од ферито освен ако е on-of ferito а поскапите јапонци имаат варијабилен компресор кој е нај штедлив и најскап но и со најкомфорно греење. Па во што вложи 14000 денари...
 17. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Таа Амбер прашање е дали и е А
 18. R

  Најекономично греење (затоплување)

  Hisense se isto odlicni klimi za taa cena se top sto baras za 20000denari 3.5 I se vo nea so I feel, I site opcii 1610624473 И како прво која клима не прави дефрост секоја и тоа не зависи од климата туку од влажноста на воздухот и температурата, тоа се физички закони кои важат за сите клими и...
 19. R

  Најекономично греење (затоплување)

  ОК Но мораме да имаме заедничка стартна позиција за секоја клима а тоа е копот мора да се мери на фиксни параметри а не на променливи оти променливите можат да се местат како сакаш -како прво мерењето на cop е исти параметри за сите -мерењето на scop е со променливи и може да се штелува како...
На врв Bottom