Резултати од барањето

 1. Alfino

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Многу често ми ја блокираат/банираат ИП адресата и неможам да гледам iptv, а платен iptv сервис е, можно ли е интернет операторот да го прави тоа, ако не зошто ме блокираат често, а користам iptv од една апликација и еден уред.
 2. Alfino

  Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Јас имав проблеми од вчера ми одеше 60-70 со 1, и сега се подобри пред 2 саати.
 3. Alfino

  Квантна Медицина

  Јас правев скенирање со квантен апарат. Апаратот изгледаше стар, од пораните технологии. Држев 2 минути раце на него и приклучен е на компјутер и дава параметри за цело тело - сите органи. И доста проблеми што имав ги погоди - намалени функции, зголемени функции, гледа крв, лимфен систем, сите...
 4. Alfino

  Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

  На Xiaomi Poco X3 NFC при разговор само од себе го става ,, На Чекање'' т.е Hold Call - и притиска на бројки и ред други работи, што е проблемот - како да го направам.
 5. Alfino

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Ај некој да одговори зашто не ми се заклучува левата предна врата на Honda Accord 2005 при централно заклучување, може ли да е до електрониката или нешто друго??
 6. Alfino

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  На Honda Accord 2005 веќе некое време не ми се заклучува и отклучува предната десна врата при централно. До што е проблемот што прави така дали е за Автоелектричар или за друг мајстор е - како се средува дефектот и колку прилично кошта да се поправи.
 7. Alfino

  Lycamobile Македонија

  За портирање на број од Телекабел на Лајка. Прво се ја јавив на контакт-центарот на Лајка секретарката рече дека има проблеми кога се префрлуваат броеви од Телекабел на Лајка дали при префрлување или услуга незнам - тоа се случувало на сите броеви. После проблемите тие пријавувале во Телекабел...
 8. Alfino

  Lycamobile Македонија

  Лајка не менуваат податоци, ако сакаш на друго име бројот да го префлиш не го прават тоа, додека кај сите други оператори слободно можеш да префрлиш - (и на малолетни лица). Виртуелен оператор се - од веб-сајтот има опција да сменаш лични податоци ама не работи. Друго финта прават кога бираш...
 9. Alfino

  Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Јас сум на Телекабел Оптички 150/150 интернетот е супер. Брзина, стабилност, не паѓа многу ретко знае да падне на неколку секунди. За 1000 ден. месечно топ е плус немаш обрзувачки договор - кога сакаш прекини услуга. За 150/150 Mbps да добиваш треба да имаш рутер со 5GHz а со 2.4 GHz до 100/100...
 10. Alfino

  Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

  На Самсунг А51 во тек на повик се губи врската, линијата си тече а ништо не се слуша од двете страни - знае така да прави и повеќе пати по ред. Дали е проблемот со телефонот или оператотот?
 11. Alfino

  Lycamobile Македонија

  Сите различно мислење. Како ќе се погоди - така ке биде - не постои перфектен оператор. Лајка и Тк се далеку од перфектни!
 12. Alfino

  Lycamobile Македонија

  Проверив ми наплаќале моб.интернет а можеби несакајќи мојот близок го уклучил и користел, а дали кога не се користи телефон а оклучено моб.интернет пак троши - не би требало. И не може да се купи пакет ни преку апликација ни преку веб-сајт. Transaction failed вели. А дали може да се префрли број...
 13. Alfino

  Lycamobile Македонија

  Купив пакет Super 200 на 1 Јули преку моб. апликација со картичка за 1 месец без автоматско обновување - имав кредит 118 ден. услугите завршија на 30 Јули сега немам кредит од 118 дојдено е на 0, а никаде не го потрошив кредитот нит сум користел 4G на моб. апликација пишува дека сум користел 4G...
 14. Alfino

  Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

  Препорака за добар невролог - државно или приватно небитно.
 15. Alfino

  Разлики меѓу државни и приватни болници

  После сево ова би оделе ли во Жан Митрев за лечење. Сепак болницата постои 22 години и ако имале често вакви случаи би се распаднале одамна, сигурно има и други случаи на луѓе што завршиле фатално кај нив. Сега овој случај се однесува на пациенти заболени од корона, но за сите други услуги би...
 16. Alfino

  Разлики меѓу државни и приватни болници

  Кој се разлики меѓу државните и приватните болници? Дали е многу поквалитетно лечењето во приватните болници, дали обраќаат повеке внимание и за тие пари што ги даваш вреди. Дали докторите се поискусни и ти даваат права дијагноза. Кој се најдобри приватни болници?
 17. Alfino

  Квантна Медицина

  Квантна медицина прави дијагностика на цело тело со скенирање преку некои апарати, открива болести и предвидува понатамошни болести со емитирање фреквенција. Докторот кој работи со тоа на основ на резултатите дава терапија на природна база. Споделете мислења, знаења, искуства дали стварно...
 18. Alfino

  Lycamobile Македонија

  @ts01 Тоа пдф фајлот што го пушти не може да се пополни во празните сиви полиња, кога пишам не се гледа отпозади е. Во која програма го пополнуваш формуларов, или овој документ е за во печатена форма. Пробав со Word не сака, освен да ги избришам сивите полиња и на нивно место да пишам.
 19. Alfino

  Lycamobile Македонија

  Разбирам за тоа да малолетни лица неможат да бидат именители на број тоа е законска регулатива, и тоа е моја грешка. Не се изјаснив убаво, мобиларата што работи со Lyca ми потера 300 ден. за да ми портираат број. Секретарката ми кажа дека не можат да префрлуваат податоци и оваа сим-картичка да...
На врв Bottom