Резултати од барањето

  1. ClownSama

    Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

    Здраво сакам да прашам што е подобро да изберам за државна матура, англиски (екстерен) и историја (интерен) или да земам математика, и дали би можел да се запишам со овие веќе наведени предмети на факултетот, досега сите предмети ми се со највисока оцена но имам слаба воља за математика.
На врв Bottom