Резултати од барањето

 1. aeg_sistem

  АЛЕЛУЈА : Стошиќ замина од директорската позиција во МРТВ!!!

  Нарачан е од СДСМ . Таканаречениот генерале штрак во МРТ е во режиа на Муратовски, во главна улога Чедо Јовановски. По успешното .............голем број од вработените на МРТ.............. ќе останат на улица.
 2. aeg_sistem

  По 05.07.2006

  ..................Хотел ...........................ИДРИЗОВО............................ ДА РАБОТИ ЦЕЛА СЕЗОНА:je:
 3. aeg_sistem

  По 05.07.2006

  :je: :kez: Очекувамч,по 5 Јули дека рамковниот Бучковски, да се претворил во вмроец од глава до пети, а СДСМ во она што е денес ЛДП-ЕТИКЕТА БЕЗ ПРОИЗВОД. :kez: :je:
 4. aeg_sistem

  Каде е проблемот од економска гледна точка?

  КОЈ РАБОТИ ЗА ОРГАНИЗИРАНИОТ КРИМИНАЛ?Одговори ако знаеш. За да може оваа економија да се покрене како прво и основно мора да се ликвидирани речиси сите :violent1: ПОКРУПНИ МАФИЈАШКИ БОСОВИ.Нормално сето тоа да се прикажано како пресметка меѓу криминалните групации..
 5. aeg_sistem

  Џонсон Контролс

  Секое чудо за три дена, ..:je: .....................нашинецот сака ............. но АМЕРИКАНЦИТЕ од Џонсон Контролс НЕ......................... Полан е локацијата .........:kez: ............предизборен МОЛЕРАЈ на Б УЧКА...:kez:
 6. aeg_sistem

  Македонскиот полк во Руската војска

  Македонските емигранти во Русија, во 1754 формираат своj полк и сите македонски се декларирале kako припадци на МАКЕДОНСКАТА НАЦИЈА. Документите се чуваат во Архивот на Украина. Оти се мочи за оваа тема?!
 7. aeg_sistem

  Хаг сака на Бошковски да му ја накалеми и „Јама“

  САМОУНИШТУВАЧКИ СИДРОМ.....подгреан со МАЛКУ КОМУНИСТИЧКА РОЗА
 8. aeg_sistem

  Хаг сака на Бошковски да му ја накалеми и „Јама“

  НАВИСТИНА , ШО ЌЕ СМИСЛАТ ....... КОМУНИСТИЧКИВЕ РОЗИ......ЗА ДА СТИГНАТ ДО ПОСАКУВАНИТЕ .........ЦЕЛИ........:pehar: http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=1&EditionID=714&ArticleID=45907
На врв Bottom