Резултати од барањето

  1. P

    Македонските презимиња

    Мошне интересно. Не сум размислувал така. Благодарам на информацијата. Секако сум отворен и за други предлози.
  2. P

    Македонските презимиња

    Дали може некој да го објасни потеклото или значењето на презимето “Пејчиноски”. Чисто информативно, а дозволено се и шпекулации. Благодарам однапред
На врв Bottom