Резултати од барањето

 1. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Do kade se stignati od finalna na polozitelno? Jas sum od 16.09.2020 na finalna.
 2. G

  Коронавирус (COVID-19)

  Витамин Д со К2 тоа е во едно или различно паковање?
 3. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Promena od zadolzitelna vo finalna denes. So izvodi od pradedo i potvrda od zdruzenie Bitola. Intervju 11.03.2019 Dopolnitelni dokumenti odneseni 15.06.2020
 4. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Kako intervju 23.01.2019 sega status finalna. objasni so sto dokumenti si?
 5. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Objasni poveke so kakvi dokumenti si apliciral?
 6. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  A drugar preziminjata isti bea od pradedoto do tebe. 1592570661 Od koja godina potocna?
 7. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Drugar ako si vo finalna proverka da ne e kasno za doplnitelni dokumenti, ili neka me popravi nekoj poupaten.
 8. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ako imase ke pisev, znaci cist kako solza. Za sreka imase za germanska viza aplicirano pred koronata, si dobi viza, samo ceka da se otvorat granici. Za sreka.
 9. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  И шопрајме сега, тројца кандидати поднесуваат во исто време, со молба br. **398,**400, pominivaat od finalna na polozitelno, a br. **401 ne pominiva ne e uvazena molbata za vhojadas brlagarin. znaci site so isti dokumenti do pradedo od 1900 nekoja godina i potvrda od Bitola zdruzenie na Bugari...
 10. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  При закажувањето интервју во мин за правосудие сите документи оригинали во една папка се предадени во мин за правосудие.
 11. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Другар кога беше на интервју? јас бев 11.03.2019 и уште сум на задолжителна, се двоумам сега ги извадив изводите и умреници и потврда да ги пратам како дополнителни документи. Исто и јас се сеќавам во папката беа потврдата од здружение, изводите, происход и др. заедно ги доставив во мин за...
 12. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  I jas ne mu ja sfakam poenata, samo posrednicite pravat panika namerno gi teraat za da si zemaat pari plus, tuka treba prevodi, legalicacija itn. Jas sum preku advokat od Sofija i mi kaza ne ti treba nikakvi dokumenti da nosis dopolnitelno.
 13. G

  ЗЕМЈОТРЕС!

  Охрид се почуствува слабо 5 6 секунди нишкаше.
 14. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Jas sum intervju 11.03.2019 Sofija 87../2018 na zadolzitelna, koga da ocekuvam vo finalna da se promeni?
 15. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Океј е држи место ова шо го кажуваш. Но, Јас одам со посредничка од Софија, односно работи адвокат. Ја прашав дали има потреба да носам дополнителни документи, таа ми кажа нема потреба. Инаку имам интервју 11.03.2019, и сеуште сум на задолжителна. Другарка имаше интервју 12.11.2018, неа и се...
 16. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Koj ti javi deka treba da nosis dopolnitelni dokumenti? Ako trebase da noses dopolnitelni dokumenti, nemase ni da ti se smeni statusot vo finalna.
 17. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Денес проверив, може е сменато пред 5, 6 дена.
 18. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  На 11 март бев на интервју, значи истите документи што го подадов во ДАБЧ си беа пред службеничката, не паничете без потреба.
 19. G

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Добро викате повторно да се поднесуваат изводи, умреници и подврда од БККС клуб, на интервју. Кога бев на интервју истите документи ги имаше пред неа службеничката што сме ги подале за происход во ДАБЧ. Значи не гледам потреба од поднесување на истите документи.
На врв Bottom