Резултати од барањето

  1. Ankica

    Благодарност

    Вчера беше ден на благодарноста , па ми се роди идеа да ставам ваква тема ако ја имало слободно избришете ја или ако не и е тука место ставите ја во општи муабети. Одела една мајка на пазар со своето дете ,го држела за рака и брзала но детето се загледало во купот со помаранџи и не се мрднало ...
  2. Ankica

    Дали денес направив добро дело?

    :helou:Што добро направивте денес ? Зошто сметате дека тоа е добро? Јас посетив една роднина,која е постара од мене и сосема е сама а не може да излезе од дома .Беше многу радосна а и јас се чуствував убаво.:smir: :smir: :smir:
На врв Bottom