Резултати од барањето

 1. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честитки од срце.. знаеш од време навреме се уклучувам да видам дека си добила указ и еве дојде и за тебе радост.. поздрав и ти посакувам се најдобро :)
 2. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не губи надеж...ќе бидеш и ти среќна и тоа во брзо време..ќе помине таа Голгота,, трпение спасение...
 3. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас правам полни 3 недели и нема уште ништо за државјанство..чекам од конзулат Битола, и мене ми рече две недели ама нема уште..
 4. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не преку вујко и со дополнителни прадедо и потврда од клубот
 5. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И јас бев иста дата на интервју... Од 03 овој месец веќе имам указ.. Ајде тука некаде си можеби покасно си бил на статус положително
 6. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Браво!!.... Респект за тоа што сте направиле, со среќа понатаму се побрзо да се заврши..
 7. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Посредникот ќе те обавести Капетане :)
 8. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ви честитам на сите што добивте денес Указ... Знам какво е чуството и посебно ме радува.. Поздрав до сите... исто на другите им посакувам побрзо да добијат :-)
 9. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честитки другарче.. Многу се радувам нека ти е со среќа :)
 10. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мене некни кога ми излезе после 13:30 се смени за УКАЗ... Ајде мерак ми е и за тебе да видам
 11. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Праќат...со посредник што стварно може да ти заврше работа..јас сум веќе у процедура 1599468315 Па добро е и од двајцата ако си доставила исто и од родителот за да се докаже сродство
 12. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Спиеш ли мирно а? Ти благодарам :-) ајде сега ти доаѓа редот.. ТИК-ТАК
 13. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Заедно денес се слушнав уште со тројца што бевме заедно и тие имат добиено указ 138... Значи има денеска доста многу..
 14. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Укааааааз конечноооо јееееее!!!! 2016 год. 16 септември прв пат за поднесување со документи преку вујко.. после Март 2017 закажување интервју..04.06 2018 на интервју.. 2019 август финална и меѓувреме поднесовме документи од прадедо и потврда од клубот од Струмица предвремено без да ми се појави...
 15. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Само преку посредник може да ти среди за во Битола конзулат или Скопје амбасада..
 16. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  04.06.2018 интервју
 17. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  До петок да биде нормално ќе е.. ама за Сабота ќе треба да сум ептен привилегиран ;-)
 18. Bobedimean

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  :-) со датата не сум сигурен.. од 01 до 10 сум некаде и не ми е чудно дека некој и пред мене ќе биде :-)
На врв Bottom