Резултати од барањето

 1. >>ЕкО<<

  Тумор на мозок- Лекување со оперативен зафат

  Колку што успеав да забележам нема поставено ваква тема. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. >>ЕкО<<

  Samsung Galaxy A7

  Нова серија од Galaxy која е и за поповолна цена. Карактеристиките и не се така лоши. Сега има и нов А8. Малку се промовираат и се рекламираат а се многу примамливи, но не се зборува за нив и мааните не им ги знаеме добро. Ваше мислење!? Повелете!
 3. >>ЕкО<<

  Греачи за седишта во автомобил

  Kaj avtomobil koj nema fabricki vgradeno greaci, kaj moze da se najde da se montiraat? Znam deka i navlaki ima so greaci. No kaj nas nemozam da najdam koj go raboti toa. Koj znae neka pise!
 4. >>ЕкО<<

  Логопед

  Знаеме ли всушност навистина што е тоа логопед? Или ќе останеме само на тоа дека е за тие што дткаат?!
 5. >>ЕкО<<

  Одгледување на риби и растенија во базени во нашите дворови

  Сите би сакале верувам да ги разубавиме нашите дворови со некое мало базенче кое има фонтана во него или некое мало водопадче, растенија околу и внатре во него и секако рибчиња. Но не може секој да си го дозволи тоа. Јас имам аквариум и чувам риби долг период, но почнав да размислувам и за ова...
На врв Bottom