Резултати од барањето

 1. ме ─╤╦︻ спука

  Како се вика кучето на членот над тебе?

  Како се вика кучето на членот над тебе?:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
 2. ме ─╤╦︻ спука

  Што би направиле со членот над вас ако се заглавите во лифт

  Јас сум се заглавил , ама сам бев
 3. ме ─╤╦︻ спука

  Што е според вас Шабан?

  Saban definicija eden Saban iskopleksiran narodnak koj se pali na ceca i ostali od srbska estrada nosi zalizana frizura i bela carapa znae samo za selki zivot a sonuva za gradski toa mu e son da stana poznata gradska faca,ama seuste zivee vo selo
На врв Bottom