Резултати од барањето

 1. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Постапка почнувам само со потврда од клуб - Македонско Бугарско Пријателство Поднесени документи за Произход - Март 2016-та година Добиен Произход - Септември 2016-та година Ми закажуваат датум за интервју за година и 3 месеци Интервју во Софија на - 12.12.2017-та година На статус...
 2. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  AJDEEEEEE MACHINJAAAAA UKAZZZ 110. POLOZITELNO OD 12.08.2019. JAS SO KRSHTENICA, BRATMI ISTO SO KRSHTENICA, MAJKAMI SAMO SO POTVRDA
 3. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Нема промени кај мене ништо. Ајде со надеж иднава недела нешто по драстично да мрдне и да објават некој од тие укази што фалат :)
 4. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  шо направија бе со указиве трета недела тераме без ќор указ...
 5. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Od utre so gospod napred, valjda nema pak cela nedela da pomine bez nieden ukaz ..
 6. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  oficijalno 2 celi nedeli bez nieden ukaz... pak neso zakocija
 7. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Тешко до крај на јули. Јас сум на положително од 12.08.2019 па прашање е дали ќе зеам во јули
 8. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Кај се брзаш, и онака нигде неможе да се оди моментално :D
 9. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Постапка почнувам само со потврда од клуб - Македонско Бугарско Пријателство Поднесени документи за Произход - Март 2016-та година Добиен Произход - Септември 2016-та година Ми закажуваат датум за интервју за година и 3 месеци Интервју во Софија на - 12.12.2017-та година На статус...
 10. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ајде денес петочки нека пуштат некој указ да се израдуваме малце :D
 11. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Интервју во Софија на 12.12.2017-та година. Па бев вратен на дополнителна проверка, па на положително сум од 12.08.2019
На врв Bottom