Резултати од барањето

 1. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Konecno I jas dobiv potpis na prodolzitelna od lani 27.02.2019.. So dokumenti od zdruzenieto vo strumica.
 2. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Jas sum so prepiska 27.februari ..koga da ocekuvame nie od 2016...uste li.
 3. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Jas sum 81*/2016koga da ocekuvame znae li nekoj ima nekoj slicno so mene ..pozz
 4. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Jas sum broj 81*/2016 na polozitelno od 27 februari....odprilika koga da ocekuvam potpis ....ima li nekoj slicno so mene sto ceka ...pozz
 5. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Znae nekoj dali se pocnati da gi potpisuvaat od 2016....jas sum broj 8../2016... Intervju oktomvri 2016 na polozitelna od 27.02.2019.
 6. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Jas sum 81*/2016..te molam pisi ako ima pocnato od 2016.
 7. K

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Молба . 18.01.2016 Интервју. 26.10.201 На дополнителна. 11.2017 Со рок за доставување документи до 23.03.2018 28.01.2019 финална 27.02.2019положителна И еве се уште чекам...дали има некој со слична постапка да пиши ... Бр 81*/2016
На врв Bottom