Резултати од барањето

 1. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Jas su na polozitelno od fevruari 2019 do kade e stignato so potpisite
 2. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ako moze i za mene 14.02.2019 sum na ukaz
 3. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Isto i 2015 od fevruari sum na ukaz i nisto uste
 4. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  I jas sum13xxx/2015 od koga si na ukaz
 5. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Zdravo jas su nova me interesira jas sum so br 13437/2015*od fevruari sum na ukaz dali nekoj znae do koj br
 6. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Zdravo jas 13437/2015 dali ima dobieno ukaz
На врв Bottom