Резултати од барањето

  1. Stefanoski97

    Колекционери на Стари Банкноти (САМО БАНКНОТИ)

    Здраво на сите, дали некој има стари банкноти да понуди за продажба? Нека прикачи слики, или нека ми испрати слики во приватна порака па да видиме дали ке се договориме околу продажбата. *Барам банкноти од Југославија потточно од (1893-1965), [Кралство Југославија, Кралство СХС, Кралство...
  2. Stefanoski97

    Наше Маало

    Здраво на сите, пред некое време на Наша ТВ, се емитуваше серијата Наше Маало, ме потсети на детството. Па ме интересира дали некој од вас може да ми најде линк, сакам да ја изгледам цела серија повторно. Нигде не можам да ја најдам целата серија, има по некое видео на Youtube, вкупно беа 5...
На врв Bottom