Резултати од барањето

 1. DBack

  Бизнис академија Смилевски - БАС

  Скапо е неточен муабет. Квалитетот секој може да го провери, без обврски, со бесплатно слушање на предмет-два. Кај го има тоа?!
 2. DBack

  Одземен телефон на час

  Ти го читнав делот со пристап до лични податоци и тука има нешто за играње. Можеш да ја пријавиш у ДЗЛП. Се разбира, ако имаш документирано што се случило. ...ама најверојатно немаш, па штета.
 3. DBack

  LGBT-популацијата и современиот свет

  Не знам дали си свесен колку фашизам имаш во изјавава. Најверојатно не си.
 4. DBack

  Во времето на СФРЈ подобро се живееше... Мит или вистина?

  И тогаш бев македонец. Бев и југословен. Светот не' почитуваше. Народ беше задоволен. Сега ни се смеат. Сите ни се смеат. ...а народ ни е беден и сиромашен. + неписмени сме ко никој у Европа. Поједе ме туџа срамота...
 5. DBack

  Во времето на СФРЈ подобро се живееше... Мит или вистина?

  Сите плачат по Југославија. И словенци и хрвати... и ние што се сеќаваме на неа. Мрчат против само копиљана родена после 1990 што слушала пијани муабети од полуписмени медиокритети нафурани дека се внуци на аце на коњот. Никој полуинтелигентен кој живеел во Југославија не може да тврди дека...
 6. DBack

  Зошто Религијата опстојува?

  Perun.
 7. DBack

  Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

  Добар пост. Само со крајот не се сложувам. Дефитизмот и курајберизмот што владеат меѓу младите не дозволуваат да се отиде директно на протест, поради тоа што ќе го испушат исто како медицинарите, стечајците и просветарите. Прво треба да се обезбеди моментум, успешно да се повтори собиранката...
 8. DBack

  Прашање за Христијанството III

  Глеј го папава шо сопки стаа: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2809915/The-Big-Bang-evolution-real-carried-God-says-Pope-embraces-modern-science.html Дали православниве на форумов би се порамниле во ставовите со папа-френсис?
 9. DBack

  Зошто Религијата опстојува?

  Opstojuva deka lugjeto se mrzi neuki.
 10. DBack

  Пракса во Центарот за стручно образование и обука (ЦСОО)

  Затоа, напрај копи-пејст од постот у џимејл, пушти го до сите некуропушачки портали и почекај да видиш дали има у државава уште некој истражувачки новинар. Твојава приказна се проверува со еден телефонски повик. Ако држи вода - ќе ја објават. Не мора да се потпишеш.
 11. DBack

  Пракса во Центарот за стручно образование и обука (ЦСОО)

  Па што ќутите? Некој треба место вас да ги натера да ве исплатат?!? аха, да... „џабе е све!“ и „видете како не' заебаа овие!“
 12. DBack

  Колку сме глупи како народ?

  Poishe, poishe...
 13. DBack

  Колку сме глупи како народ?

  Mozhe I poishe...
 14. DBack

  Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

  Se zaebavam be. Kaj si videl ti 300 studenti na edno mesto? Aha, da, na Ceca na koncert.
 15. DBack

  Колку сме глупи како народ?

  E, bash ovolku sme glupi.
 16. DBack

  Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

  300+ Добро, ко за почеток.
 17. DBack

  Колку сме глупи како народ?

  Ima, ima...
 18. DBack

  Колку сме глупи како народ?

  Eve., za pola saat kje vidime I studentive kolku se glupi.
 19. DBack

  Легализација на инцест

  Ooo, si mozel ushte pokretenski. Bravooo...
На врв Bottom