Резултати од барањето

 1. thedragon

  Изгубен телефон, изгубен ИМЕИ

  Вчера ми беше украден телефонот Nokia N8-00 и отиднав да пријавим во полиција и тие ми рекоја дека мора да го имам и ИМЕИ бројот кој што ја го немам, бидејќи телефонот ми е купен на старо и од тој што го купив и тој го нема ИМЕИ-то бидејќи не е прв сопсвеник, па ме интересира дали ќе може некако...
 2. thedragon

  Максим од Кирил Трајковски

  Ме интересира нешто повеќе за овој филм ако имате повеќе информации споделете ги во оваа тема.За филмов дознав од спотот на Тони Зен па ме интересира дали е излезен или сеуште се снима и слично.
 3. thedragon

  eRepublik спортска обложувалница

  Koga vidov deka barem 30% od profitot na All in mu go praemo nie makedoncite odluciv da otvorime nie nasa makedonska oblozuvalnica koja ke ima posebna organizacija i vesnik i od profitot samo 20% da idat kon sopstvenicite drugite pari da odat vo Narodnata Banka i vo Crveniot krst a nesto da...
 4. thedragon

  eRepublik Покер Турнир

  Organiziram poker turnir so vlez od dva gold. Pobednikot zema 70 posto od vkupnoto Vtoriot zema 15 posto i za kucata idat 15 posto.Igracite vasite poraki ostavetegi ovde i pisite deka ce igrate goldot pratete go na Makedonski Oruzja. Turnirot ke se odrzi utre vo 18:00 po makedonsko vreme Igraci...
 5. thedragon

  Македонска Политичка Партија во Русија

  Сакам да отворам партија во русија МППР ќе се вика партијата но моментално имам само 15 голд затоа ќе ве замолам сите македонци кои се во русија да донирате барем по два голд за да можам да ја отворам партијата а све што ќе остане вишок ќе го донирам внатре во партијата.
На врв Bottom