Резултати од барањето

 1. MoreFor

  Македонска берза

  Во eTrader сите пресметки се со просечната цена. Инаку кога тргуваш со акции се евиеднтира само количината.
 2. MoreFor

  Македонска берза

  Најдобро прашај го брокерот. Кај мене нема такво нешто.
 3. MoreFor

  Македонска берза

  Преку кој брокер?
 4. MoreFor

  Македонска берза

  Само 5 акции се истргувани. Ќе видиме денот што ќе донесе.
 5. MoreFor

  Македонска берза

  Веројатно тоа е цената за да излезат
 6. MoreFor

  Македонска берза

  Брокерот е должен после секоја трансакција да ти достави пресметка каде се наведени провизиите:
 7. MoreFor

  Македонска берза

  АЛК со раст на добивката од 10% на полугодие Тргувањето на секоја берза се врши преку брокер. НА линков имаш информации за сите брокире на МСЕ http://www.see-link.net/for-investors/why-investing-through-see-link/macedonia/46
 8. MoreFor

  Македонска берза

  Пред 2 години те предупредив на ова. И воопшто не сум среќен што брв во право. *** Јас пак мислам дека ПКБ е најлош избор во моментов. Очигледна е стратегијата на менаџментот да ја спушти цената што подолу за да ја откупи. ***
 9. MoreFor

  Македонска берза

  Супер. Ќе продаваме
 10. MoreFor

  Македонска берза

  https://www.seinet.com.mk/AdvSearch.aspx
 11. MoreFor

  Македонска берза

  Што има фактор тука врска??? Пренесуваат вест за дивиденда за приоритетните акции/ https://www.seinet.com.mk/FileServer.aspx?file=64536
 12. MoreFor

  Македонска берза

  Ги собираш и овие: Наведениот износ од член 1 од оваа Одлука не е расположлив во иднина за исплата на дивиденда на акционерите (ограничена за распределба на акционерите) ?
 13. MoreFor

  Македонска берза

  Наводно демантирале од Пуцко
 14. MoreFor

  Македонска берза

  Нека пише кој колку му треба :masa:
 15. MoreFor

  Македонска берза

  И ППИВ решиле да поделат дивидендиченце :)
 16. MoreFor

  Македонска берза

  иде период на дивиденди
 17. MoreFor

  Македонска берза

  20/21 имаше околу 5% зголемување на минималната плата така да ова зголемување не ми делува нешто драстично.
 18. MoreFor

  Македонска берза

  колку вработени има?
 19. MoreFor

  Македонска берза

  Прашање од милион денари :). Разгледај наназад, сме дискутирале.
 20. MoreFor

  Македонска берза

  И јас верувам во КМБ но некој верува многу повеќе. Блок од 6000 по 13.250
На врв Bottom