Резултати од барањето

 1. K!KI

  Kajgana Song Contest (KSC) #104

  Тема: Solo Rock Artist Пријавување: четврток 23:59 Одбираме најдбоар соло артист од жанрот рок. Мислам дека се јасно, само да нема забуни, Аца Лукас не е рокер. :D
 2. K!KI

  Kajgana Song Contest (KSC) #82

  Kajgana Song Contest (KSC) #82 Тема: Best 00`s song Бираме најдобра песна од претходната декада, 2000-2010. Да видиме што ја одбележа минатата декада. Еј 2016 ќе дојде, а уште си мислам дека сме 2010, колку само брзо поминаа последниве години. Пријавувањето нека си остане исто до петок и така...
 3. K!KI

  Kajgana Song Contest (KSC) #79

  Тема: НАЈДОБАР ЖЕНСКИ ИЗВЕДУВАЧ - EX-YU Пријaвувaње дo: (четвртoк) 23:59 Да се навратиме малце на нашиве простори, што викате. Да нема забуни, песните може да се и послем распадот на Југославија. Овој пат ќе има и уште едно правило, а тоа е артистите да не се повторуват. Не може со исти...
 4. K!KI

  Kajgana Song Contest (KSC) #61

  Kajgana Song Contest (KSC) #61 Тема: Música de Italia Како што можев да приметам немаше до сега тема за италијанска музика. Правила се едноставни, постирајте песни кој потекнуват од Италија и се на италијански јазик. И ве молам да не биде секоја втора песна Eros Ramazzotti. Се надевам ве има...
На врв Bottom