Резултати од барањето

  1. Riken

    Powerplay manager PPM

    Powerplay manager или скратено PPM е онлајн игра која претставува збир од неколку засебни спортови како: фудбал, кошарка, ракомет и хокеј кои се засега пуштени а најавени се формула, одбојка, тенис итн. Во фудбал моментално добро ни оди имаме своја лига своја репрезентација со која денес...
  2. Riken

    Онлајн ракомет менаџер

    Знам дека има луѓе што играат онлајн менаџери. Еве ви интересен ракомет менаџер кој е во рамките на PPM (Powerplay manger) тука моментално може да играте и фудбал и хокеј, а наскоро ќе може да играте и кошарка. Фудбалот моментално ни оди одлично но во ракомет ни фалат неколку тимови за да се...
На врв Bottom