Резултати од барањето

  1. Н

    Зголемување на пенисот

    Барав но не најдов слична тема. Вака барав на интернет постојат повеќе препарати за зголемување на пенисот како креми помагала различни масти па имам едно прашање кое е вашето мислење за овие препарати дали навистина помагаат при зголемување на пенисот и дали доколку помагаат резултатите се трајни ?
  2. Н

    ЧИСТЕЊЕ НА ВЕШ МАШИНА

    Значи вака ме интересира како најубаво да се исчисти внатрешноста на машината за перење алишта ( веш машина ) на интернет прочитав дека најубаво е да се стави 50 гр сода бикарбона и 5 лити алкохолен оцет и да се вклучи машината на 90°C без програм на предперење МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ Е ТОЧНА ОВАА...
На врв Bottom