Резултати од барањето

 1. S

  Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

  Нема едно правило за сите, има секакви и ќе има. У глобала повеќето се чуваат, но не значи дека некои други ќе најдат дупка во "законот" иќе користат задна врата. Имам колега македонец 36/37 кој сака тазе за жена ама не може да најде македонка па бара од албанија. Познавам албанец со македонка...
 2. S

  Bushcraft

  www.textfiles.com/survival има интересни текстови, стариДа не пишувам во две теми посебно, дали може да се направи петиција за да се смени закон или додаде/смени член за носење на некој вид нож и за оган во планина? Пример фолд без кочница до Хмм. и да се користи скара или камења и земја околу...
 3. S

  Ножеви

  Колку би коштало вакво нешто да се изработи? Без дрвена рачка како првата слика, отприлика.
На врв Bottom