Резултати од барањето

 1. Zlatikevichius

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  Ох, Злате, не знам од кај да почнам... Јас не сум потпишал нешто такво. o_O Не, шала на страна, мене единствено ми "сметаше" што не личеше на документарец. Затоа и @Anon мекараше тогаш зошто сум рекол: "ама...", по тоа "одличен беше...". Јас не се согласувам со тоа. Имаше многу поенти со...
 2. Zlatikevichius

  Eurovision Song Contest (официјална тема)

  Овие ќе му бидат танчери? :свиркам:
 3. Zlatikevichius

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  :pos: Турчинка е бе. И овие Сам фамилијата се Турци. А да си ми жив и здрав! :bravobe:
 4. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  69. THE LITTLE PRINCE / LE PETIT PRINCE (2015) Mark Osborne
 5. Zlatikevichius

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Драга, Вчера сум те оставил пуштена на десктоп додека којзнае што сум работел. Дошол син ми, и ми ги избришал сите надгледувани теми. А ти ни да викнеш, ни да титнеш, ни ништо. Ај хејт ју! :mad: И сеа немам друга работа, па вртам во теми кај што сум пишал мислења, што е вредно за надгледување.
 6. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  70. DRIVE (2011) Nicolas Winding Refn
 7. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  71. COCO (2017) Lee Unkrich, Adrian Molina
 8. Zlatikevichius

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  @wot -че, перманентен, од форум. Не само тука. Кажи им на супермените во редакција. Он секако пак ќе се врати во друга форма, пошто очигледно досадно му е по дома, жена му не му дава, веројатно го изневерува со други мажи, а интелектуалниот капацитет му е на тоа ниво да наместо нервозата да ја...
 9. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  72. PERFECT STRANGERS / PERFETTI SCONOSCIUTI (2016) Paolo Genovese
 10. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  73. MOANA / VAIANA (2016) Ron Clements, John Musker, Don Hall, Chris Williams
 11. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  74. WINTER SLEEP / KIŞ UYKUSU (2014) Nuri Bilge Ceylan
 12. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  75. SNOWPIERCER (2013) Bong Joon Ho
 13. Zlatikevichius

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  А знаеш дека креирањето дупли профили е недозволено на Кајгана?
 14. Zlatikevichius

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  Имаше Синоличка Трпкова пишано мислење (парафразирано): се надевам дека вака размислувате и за филмовите од изминативе петнаесетина години кои добиваа милионски суми од фондот, а не успеаја да отидат подалеку од Табановце. Дечкиве имале идеја, имале визија и за многу малку пари од кои речиси ич...
 15. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  76. HACKSAW RIDGE (2016) Mel Gibson
 16. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  77. MOLLY'S GAME (2017) Aaron Sorkin
 17. Zlatikevichius

  ТОП 100 Најдобри филмови од декадата 2010-2019 (read only)

  78. JOJO RABBIT (2019) Taika Waititi
 18. Zlatikevichius

  Eurovision Song Contest (официјална тема)

  Еве ја целата соло кариера на нашиот претставник: И толку. Пишуваше дека имал уште една песна, ама јас не можев да ја најдам. Инаку, свесни сме дека на ESC најмногу гласа геј-лобито, а овој е 100% геј, па може на таа карта ќе добиеме повеќе, who knows.
На врв Bottom