Резултати од барањето

 1. bobi2008

  Драга Кајгана

  Ако некогаш се запрашаш, за се ти простувам. Единствена моја грешка беше што дозволив да ми се приврзеш за срце, но не се каам за тоа. (: Збогум. My heart is full of love. =)
 2. bobi2008

  Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

  grrrrrrr ><
 3. bobi2008

  Драга Кајгана

  Неколкучасовно мешање на безброј мисли. Тотална неповрзаност, или можеби секогаш постои некаква поврзаност, па колку и да е далечна. Но денес, просветлување. Бесцелна прошетка, ладниот воздух ме исполнува, ме прочистува, гледам . Сите сте родени невини, но самото постоење корумпира. Гледаш...
 4. bobi2008

  Драга Кајгана

  Горчливи солзи од распаѓање на нешто во кое си верувал, во кое си вложил толку време. Некои зборови кои дефинитивно не требаше да излезат на виделина, за кои се каам. И покрај се, верувам дека нашето пријателство беше чисто и искрено. Ни оддалеку не знам што го започна сето ова. Можеби мојата...
 5. bobi2008

  Драга Кајгана

  Ми падна паричето and btw, I feel like crap.
 6. bobi2008

  Омилена сцена од серија

 7. bobi2008

  Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

  Партали...
 8. bobi2008

  Хорор филмови

  Мислам дека е најлошиот филм што го гледав во 2010. ><
 9. bobi2008

  Среќен роденден $h@doW m@n

  Среќен роденден и од мене. :)
 10. bobi2008

  Вашиот хит на денот vol.1

 11. bobi2008

  Вашиот хит на денот vol.1

 12. bobi2008

  Култни музички спотови

 13. bobi2008

  Помош: Барам еден филм!

  Gyver (1991), Guyver: Dark Hero (1994).
 14. bobi2008

  Вашиот хит на денот vol.1

 15. bobi2008

  Пиво

  Кај го има? :D
 16. bobi2008

  Драга Кајгана

  When I saw true love, I died a million times. I saw a FUCKIN' PERFECTION.
 17. bobi2008

  Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

  Драменбејс, или што би рекла мајка ми, мачки мјаукаат, тенеќиња трескаат. ><
 18. bobi2008

  Вашиот хит на денот vol.1

 19. bobi2008

  Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

  Gein & Arsenic - Bitch :P
 20. bobi2008

  Вашиот хит на денот vol.1

  -.-
На врв Bottom