Резултати од барањето

 1. BloodyTampon

  Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

  The Wire не се споредува со ништо.
 2. BloodyTampon

  Пливање (помош, прашања, совети, новости)

  Најпрво ја отворив страната на базенот, има информации за пакет услуги, не за индивидуални, или барем јас не можев да најдам. EDIT: Најдов, извини.
 3. BloodyTampon

  Пливање (помош, прашања, совети, новости)

  Го видов коментарот, таа од 1000 е исто за 3 дена неделно? Плус, и едитот...
 4. BloodyTampon

  Пливање (помош, прашања, совети, новости)

  Информации за месечен билет за Борис Трајковски? Цена, колку пати неделно, термини? EDIT: Или за некој базен во Кисела Вода, ако има.
 5. BloodyTampon

  Стипендии

  Ако аплицирам за две стипендии треба документи и за двете апликации?
 6. BloodyTampon

  Морисеј доаѓа во Скопје - 16.10.2015

  Ништо од новостиве, а?
 7. BloodyTampon

  Прашања и одговори

  Кој е процесот на вадење ново свидетелство?
 8. BloodyTampon

  Германија

  Најдобра агенција за превоз со автобус до Франкфурт? И колку време би траел патот?
 9. BloodyTampon

  Стрип фанатиции, јавете се!

  Новајлија за стрипови. Имаме продавница во Скопје што ги има познативе изданија? Ако не, некоја страна со нормални цени за испорака?
 10. BloodyTampon

  Кајгана психолог

  Има некој искуство со психологот Мирослав Пендаровски?
 11. BloodyTampon

  Најевтино до Белград?

  Има автобус што трга порано од Белград до Скопје од 4:45 (Нишекспрес)?
 12. BloodyTampon

  Насилства во Македонија

  Слушнав амбуланти доаѓале? Што се случува?
 13. BloodyTampon

  Game of Thrones

  Не беше очигледно од последнава сцена кој е осомничен? :) Sent from my HTC Desire C using Tapatalk
 14. BloodyTampon

  Game of Thrones

  The next in line, брат му, Tommen.
 15. BloodyTampon

  Филолошки факултет - Скопје

  Зависи на кој смер ќе проба да влезе, јас сум во државна квота на Пит англиски со 4 години многу добар успех.
 16. BloodyTampon

  Филолошки факултет - Скопје

  Guys, guys, добри предмети за пит англиски? Тие што ги избрав не беа активни...
 17. BloodyTampon

  Филолошки факултет - Скопје

  Да, на пит учиме од CAE - Certificate in Advanced English.
 18. BloodyTampon

  Филолошки факултет - Скопје

  Прееска една колешка ми спомна дека фотокопирала од некаде. Можно е да е од фотокопирница "Зоки" или "Либро" во трговскиот, Мавровка. Провери и во книжарата од факултетот, може и таму да има.
 19. BloodyTampon

  Филолошки факултет - Скопје

  Here you go. Anyway, за индексите што рекоа? Edit: Hnnghh dat 5 hour break во вторник за ПиТ германски.
 20. BloodyTampon

  Breaking Bad

  Jesse confirmed dead, calling it right now.
На врв Bottom