Резултати од барањето

 1. GRUNGE

  Студирање во странство 2017

  Магистерски/Докторски како стојат работите?
 2. GRUNGE

  Русите - “цареви“ во вселената

  Ххахаа, пеер погледај ТВ. Русите живеат одлично сега (од 2000-та навака). Не е повеќе Русија како што ја знаеме.
 3. GRUNGE

  Во Загреб пресметка меѓу полицијата и антивладините демонстранти

  Секаде продолжуваат кај нас се седи и се грицка сончоглед пред ТВ
 4. GRUNGE

  Помош за нов автомобил

  Vee-Dub in da house! Пеер, ја би идел со Golf/Skoda. Еден сервис на Шкода е 2000-3000 денари за работна рака и материјал за овие другите прек 5000-6000. Единствено Аутомакедонија имаат ОК цени за сервис. Треба да го знаеш ова кога купуваш нова кола. Секој сервис си го плаќаш : работна рука...
 5. GRUNGE

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  Пеери, зошо мислите дека овие професориве не ви ги читаат постовите што барате :) Вчера една комшика тука што доаѓа ја провалија дека сте и пратиле семинарска. Некој од форумџииве бил наставник и ја изребрил „Те видов на кајгана бараш семинарска...не ти важи оваа за друго ќе пишеш“ :D
 6. GRUNGE

  Стипендии во БАС

  Пер, мислам дека во претходната страна ти го пишува тоа решение, акдредитација со број ово оно Сега, државава ако не ја бива, истиот ризик го преземаш кога ќе се запишеш на државен. На ист принцип ти е тоа со приватните. И тие добиваат акредитации и нив можат да ги затворат. Само шо нели кај...
 7. GRUNGE

  Стипендии во БАС

  Супер пер, иам околу пет-шест кандидати, ќе наминат деновиве до БАС (Аеродром стара Стела така?) да се пријават и да напраат тоа моку тестот што ви е.
 8. GRUNGE

  Стипендии во БАС

  2000 денари се уплаќаат на лице место? Што се добива како документ дека износот ќе ми биде вратен? Сметкопотврда нешто?
 9. GRUNGE

  Стипендии во БАС

  А зошто бараш пазар? Имаш идеја, мислиш дека те бива, почни сам. Јас така го сфаќам ова со праксава. Одам, гледам како се работи, купувам знаење и пракса и имам основа за мал бизнис со тенденција на зголемување плус нели поткован со теоретски знаења Знаеш колку добри дечки имаат супер идеи...
 10. GRUNGE

  Феноменот на нереални цени на Пазар3 ?

  Моја проценка 300-500 еур.
 11. GRUNGE

  Комеморација за 62-годишнината од британското напалм бомбардирање на Грамос и Вичо

  Btw, кога ќе имам време ќе го прочитам целово. Иначе, има многу борци од граѓанската војна што го доживееја ова, ама имаат страв да проговорат ден-денес.
 12. GRUNGE

  Нема повеќе сушење долен веш на балкон

  Во името на непокорот, извадете го вашиот долен веш! А можете ова чудо да го купите Тука Американска танга по македонски терк! УРА!!!!!
 13. GRUNGE

  Што е работата со вонредниот предуписен увид на Државниот просветен инспекторат?

  Alex, те читам чоече, во цела дискусија само 4 збора вртиш и ништо не кажуваш. Плус тоа со репутацијата е право, а не е нешто што треба да се злоупотребува да го излечиш своето его. Ти кажувам ако ти се кака, најди си соба со WC во Гоце Делчев, место да какаш тука глупости и да ги замараш луѓето...
 14. GRUNGE

  Приватни или Државни факултети?

  @Noodle Каде сум го напишал тоа ТЕ МОЛАМ да ме quote-ираш! @Xak Токму тој!И тој работеше како Асистент на Европски Универзитет! Сега работи во T-mobile!
 15. GRUNGE

  Сакам да студирам на приватен, но немам пари...

  Според ова што имам видено, само БАС изгледа го нуди ова или?
 16. GRUNGE

  Приватни или Државни факултети?

  Владе, Марко, Никола :) T-mobile работат во IT и тоа на одговорни функции (Дали бази, дали друго, не знам но знам кога ми објаснаа беше функцијата нинџиска). Едниот беше асистент на Европски ако се сеќавам добро.
 17. GRUNGE

  Приватни или Државни факултети?

  Колку за контраст, јас знам 3 одлични програмери во T-mobile што се од приватен факултет. Ќе ти ги кажам и на име ако толку сакаш. Нема врска тоа. Квалитет си е квалитет. Плус тоа, во T-mobile примаат луѓе што биле на пракса кај нив. T-mobile имаат постојан прием на практиканти. Кога сакаш...
 18. GRUNGE

  Приватни или Државни факултети?

  Најјаки ми се ваквите постови. Гаталец, а не паталец! Све овде паметњаковичи и сл тајфа. Сите знаат, сите предвидуваат. Јас викам, ајде да одиме да видиме. Никаде ве нема на темата за кои факултети овозможуваат присуство на настава. Дремите ко мисири. Ајде ако толку сакате да докажете дека...
 19. GRUNGE

  Баба одгледувала марихуана

  Немора повеќе коментари :)))
 20. GRUNGE

  Што е работата со вонредниот предуписен увид на Државниот просветен инспекторат?

  Јас мислам дека намерно се молчи за оваа работа од ова што прочитав. Мислам логично. Катастрофален одзив има на државните од она што разбрав и нормално дека нема да излезат во јавност да речат „Еј проверивме, сега е се ОК кај нив, можете да се запишете!“. Само што не ми е јасно, каде се...
На врв Bottom