Резултати од барањето

  1. Opsessive fangirl

    Омилен моден дизајнер?

    Иако се сомневам дека некој може да си дозволи парче дизајнерска облека, ме интересира дали ја следите светската мода и модни случувања, најновите колекции на светските дизајнери и слично? Ако да, на чии креации се восхитувате и црпите инспирација за вашиот секојдневен стил ? И секако, може да...
На врв Bottom