Резултати од барањето

 1. Finna02

  Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

  Дефинитивно Џони Деп
 2. Finna02

  Медицински и стоматолошки факултет

  Некој да се запиша дентална медицина во Скопје прва година?
 3. Finna02

  Студентски домови

  Значи скоро за секој студентски треба врски, кажено речено. Ви благодарам, се надевам дека ќе ја изберам најдобрата опција.
 4. Finna02

  Студентски домови

  А дали имате информација за другите студентски како е, и за влегување во нив исто. За Пелагонија, Стив?
 5. Finna02

  Студентски домови

  Здраво. Би сакала да ве прашам за мислење околу студентските домови во Скопје, ќе се запишувам 1ва година на Стоматолошки, па Кузман е најблизу и ако може да ми кажете како стои внатре, дали се многу лоши условите, дали има нешто реновирано и се што знаете за студентскиот дом Кузман. Секоја...
На врв Bottom