Резултати од барањето

 1. D

  Шангајско Рангирање - УКИМ прв?

  http://press24.mk/story/makedonija/skopskiot-e-broj-eden-univerzitet-vo-makedonija
 2. D

  Каква Ароганција - Ресторан Дион

  На фејсбук го видов ова: 1700 женски 2000 машки Мислев да размислам да славам тука ама кога го видов ова, човече, какво само понижување и дискриминирање на родова основа. Да беше ова дека женските треба повеќе да плаќаат сите невладини ќе се кренеа, вака никој. Ако планирате да славите ова...
 3. D

  Изолација за веќе изграден дом?

  Поточно за заштита од ладно ваљда се вика тоа топлотна изолација (нуб сум у ова). Дали е најдобро да се изолира од надвор и кој е најдобар материјал за ова според вас?
 4. D

  Инстант убиец на комарци?

  ..со допир. Зборам за вакви нешта: http://www.amazon.com/Zap-Racket-TM-Trademarked-Rechargeable/dp/B002RZUFOC/ref=cm_rdp_product или http://www.amazon.com/Jolt-Bug-Zapping-Racket-Zapper/dp/B002IE7AKE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1318544831&sr=8-1 Дали и каде можат вакви нешта да се најдат кај вас...
 5. D

  Информатичарите - најбарани кадри?

  Ова секогаш го вели агенцијата за вработување, меѓутоа никогаш не излегуваат со методологија на тоа како дошле до тие резултати. Според некои агенции за посредување, најбарани професии се оние low-level како келнери итн. потоа административни и економски работи, а потоа информатичарите. Така што...
 6. D

  Модно студио како бизнис?

  Има некој искуство/или да знае некој што има искуство во водење на модно студио? Не ми личи како бизнис во кој треба да се инвестираат милиони, додуше ваљда може да се почне со 2цифрена сума. Сеа нормално има формирање на бренд и такви работи. Секое искуство е добредојдено :)
 7. D

  Сител се барем искрени..

  Скоро сите телевизии го прават ова али барем сител се искрени, случајно го начекав ова на нивната страна
На врв Bottom