Резултати од барањето

  1. клошарињо

    Проблем во Ворд

    Може ли некој да ми помогне, као шо се гледа имам една слика ставено у ворд а кд идам да претворам у пдф ми се појавуват две, за ворд 365 се работе.
  2. клошарињо

    Закон за увезување на автомобили

    Сакам да прашам, дали стварно после Нова година стапува закон за кој шо ќе биде дозволено увезување на коли само од Еуро 5 и Еуро 6?
На врв Bottom